dinsdag 11 juli 2017

Vintage Flowers

Het leuke van bijv. pinterest is toch wel, dat je op het idee komt om een stempelset eens op een totaal andere manier te gebruiken. Voeg daarbij een bijbehorend stansset en een vintage feel in bruin tinten.
Eerst de achtergrond gestempeld met ook de prachtige swirl stempel uit het set (Falling Flowers van SU).
Een samenstelling gemaakt met gestanste en gestempelde bloemen, lekker verkreukeld, stukje doily en verschillend lint/kant.
Als laatste wat spetters gemaakt met een nat kwastje en een aquarelpotlood.
Ik was kennelijk in de mood om setjes te maken.... Nu als tweede een giftbag gevouwen van een volledig A4 met een los klepje.
Een "apparaat" wat ik al langer in huis heb (en haast nooit gebruik) is een paper crimper, waarmee je elk stukje papier verandert in een soort van golfkarton.
Nu gestanste bloemetjes en een strookje papier erdoor gehaald.
Dezelfde rozet opbouw en nu met een toegevoegd blad.
De achterkant ook bestempeld. Ik ben i.t.t. de kaart nu eerst begonnen met een stencil met kleine hexagons.
Het meest vintage is toch wel een conservenblik i,p.v. bijv. een mooi glazen potje. De achtergrond weer eerst gestencild en gestempeld, wat meer andere takken erbij en drie rozetten.
Helaas was zelfs scrappapier net niet lang genoeg, zodat er op de achterkant een mm of twee niet beplakt is, maar ach, dat staat toch richting de muur.
Het in model kreukelen en vouwen van bloemen en vooral takjes was een geduldig werkje, maar geeft wel een mooi diepte effect.
Intussen gevuld met de nodige craft tools.
Wat een verwennerij zo'n hobby!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen