zondag 3 mei 2015

Workshop Ster Album maken


Zaterdag 25 april heb ik een workshop steralbum maken gevolgd bij Maartje en wat is dat leuk geweest!
Prima timing, want voor de pasen afgesproken betekende genoeg foto's wegens een familie samenkomst. Moederdag in het verschiet en hoe leuk is dan een foto albumpje voor mijn moeder.
Het album kan dicht gestrikt worden en blijft staan als een boekje (ook handig in de tas) en helemaal open staat het als een ster op de tafel of kast en kan je alle foto's zien.
De sfeer van Pasen gevangen in een close-up van een narcisplant, de tekst gemaakt met het stans alfabet van Marianne Design.
Een houten eend van een plaatselijke rommelmarkt brengt gelijk een knipoog naast de voordeur. Kinderen zamelden geld in voor een goed doel.
De kerk in het naburige dorp en een egaal blauwe lucht. Een sierrand gestanst en onder de foto delen geplakt met een bling ernaast.
Een definitie over afwassen uit het woordenboek geknipt. Om privacy redenen de foto vervaagd. Over het algemeen zijn de foto's wat wazig, want ik had alleen foto's met mijn telefoon gemaakt.
De stansset met stiksteekjes blijft ontzettend leuk, op de achtergrond het Veerse Meer.
Bewust gekozen voor Nederlandse teksten en de embellishments zo plat mogelijk gehouden, dan sluit het boekje goed. Veren kunnen met Pasen natuurlijk niet ontbreken.
Dankjewel Maartje voor het lenen van je geweldige tag stans, vervolgens bewerkt met het door mij zo geliefde vlindertakje.
Een heerlijke Pasen samen met familie uit het buitenland en daar mogen wel wat blinghartjes bij. Lunchen met een grote groep is altijd een uitdaging, maar gelukkig kon dat ook heerlijk buiten.
De bij en jampot zijn stansen van BoekenVoordeel, een kader in gemaakt om allerlei potjes en lekkernijen heen.
Het was een enorme puzzel om zoveel mogelijk foto's op een kleine (7x9,8 cm) oppervlakte te krijgen, maar met wat creatief stansen en in elkaar schuiven zit alles erin.

Maartje en Alexander nogmaals dankjewel voor de gezelligheid, goede uitleg en heerlijke luch! Graag tot een volgende keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen