dinsdag 26 februari 2013

Waarzeg Kaars

Er hangt al een canvas aan de kast met een waarzeg thema en gelukkig had ik nog enkele dezelfde items over. Tijd voor een spooky fortune tellers candle...
Aangezien ik eigenlijk weinig embellishments heb m.b.t. dit thema, is er veel geprint, maar dat weet verder niemand. De drie waarzegwielen, de foto en het "visitekaartje" achter het vlammetje. Alles op dik karton geplakt, bruin gemaakt met distress vintage photo en gamespinners/knoop/memopin erop.
Een zwarte kraai (stempel Stampinback) zodanig met het lijfje verhoogd opgeplakt, dat het net is alsof hij op de ondergrond staat. De leuke foto komt ook van internet. Het minikaarsje heb ik ooit in een poppenhuis winkel gekocht.
Na 5 pogingen lukte het, om de wcrol met glossy accents op het label (7gypsies) te plakken.
Ik wilde toch een beetje het idee van spinnenweb over de kaars hebben, dus een stukje gaasstof er overheen gedaan.
 Het handje komt ook uit een 7gypsies label op een stukje donkerblauw scrap.
Een swirl stans van TH aan beide zijden paars gekleurd met inkt en veel blingbling erop. In het glazen flesje een druppel paarse navulinkt, water en kleine parelkraaltjes van de Xenos. Vroeger kreeg je wel eens van een waarzegster een toverdrankje mee om de voorspelling uit te laten komen......waar vast ook een kruidenmengels in zat.......
De kleine klok is van Artemio Oldies, vastgezet met een hitchfastener van TH, ballchain met sleuteltje eraan.
Het effect is nu bij daglicht niet zo goed te zien, maar erg leuk als de kaars brandt.
Je ziet deze kant als je langs de kast loopt. Ik heb ervoor gezorgd, dat je nergens achterkanten van karton ziet.
Het bovenste canvas heeft o.a. ook het waarzeglabel met 10cent aan het deurknopje hangen. zo wordt het een gezellig bijpassend setje.
Zorg er ook voor, dat je een zak reserve knoopcelbatterijtjes in voorraad hebt, na een lang avondje branden beginnen ze al leeg te raken. Gelukkig koop je er bij Xenos of Zeeman vijf voor 99 cent.
Een uitvinding hoor, die waxinelichtjes, wordt zeker vervolgd.

1 opmerking: